yandex

Mersin'de İnşaat Dekorasyon - 2018

Mersin'de İnşaat Dekorasyon - 2018

Santaş, Bölge Bayiliklerini Arttırmaya Odaklandı

     Ana faaliyet alanı izolasyon olan, ancak su depolaması başta olmak üzere çeşitli yan hizmetleri de bulunan Santaş bölge bayiliklerini arttırmaya odaklandı. Santaş teknolojik izolasyon sistemleri genel müdürü Murat Madenlioğlu, suyun boşa akmasını önlemenin yanı sıra suyu depolamanın da önem kazandığını vurguladı. Alternatif su toplama yöntemleri ile ilgilendiklerni kaydeden Madenlioğlu, Türkiye’nin en büyük 3 katlı polietilen su deposu üretebilen makinasıyla çalıştıklarını belirterek, yeni bayilikler kurmak istediklerini vurguladı.

     Üç katlı ürünlerinin, 500 litre ile 3 bin litre arası kapasite de su deposu üretebildiğini kaydeden Madenlioğlu, bu ürünlerin yurt içinde ve yurt dışında ilgi gördüğünü söyledi. Bu yıl bölge bayiliklerini artırmaya ve taleplere daha kısa zamanda cevap vermeye odaklandıklarını vurgulayan Madenlioğlu, “ özellikle yurtdışında tercih edilen, gerek çatı aralarına gerekse açık alana konulabilen polyester PVC malzemeden imal şişme su depolarımızı daha yaygın hale getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Madenlioğlu, yeni nesil su depoların -30 derece ile 70 derece arasında sorunsuz bir şekilde depolama yapabildiğini kaydetti.

     Murat Madenlioğlu, kendini yenileyen, geliştirilmiş yöntemleri uygulamayı amaç edinen firmalarının, yeni teknolojik izolasyon malzemeleri ile nano teknolojik su, ısı, ses ve yangın izolasyon izolasyon bariyerleri satış ve uygulamalarını sürdürdüğünü anlatarak “ ayrıca negatif su izolasyonunu profesyonel ürünlerle uygulamaya başladık. Perde beton, bodrum katları temel, asansör boşluğu, tünel, bina inşaatı, esnasında yapılmamış ya da hatalı veya eksik yapılmış yalıtım uygulaması sebebiyle zamanla duvar ve zeminlerde rutubet ve hatta su sızdırma problemlerini çözerek izolasyon uyguluyoruz” ifadelerini kaydetti

“ Cam mantolama, binalar için hayati önem taşıyor ...

     Binalarda su izolasyonunun temelde başladığını ifade eden Madenlioğlu, “ nihayet, 27 Ekim 2017 tarihli resmi gazete de yayınlanan yönetmelikle yeni binalarda su izolasyonu yapılması zorunlu hale geldi. Bu sayede daha sağlıklı ve uzun ömürlü binalar inşa edileceğine inanıyoruz” diye konuştu binaların ısı kayıplarının yalnızca cephenin izolasyonu ile bitmediğini kaydeden Madenlioğlu, cam mantolamanın önemine dikkat çekerek, “ Yaptığımız cam mantolama havadan gelen kızılötesi ve güneşin zararlı ışınlarını içeri geçirmiyor. İç tarafta yakılan ısının dışarı çıkmasını engelleyerek, kışın daha sıcak, yazın ise daha serin bir hava ortamı sağlarken, diğer yandan da enerji kaçaklarını engellemiş oluyoruz “ dedi. Camda yapılan ısı izolasyonu ile aynı zaman da yaygın dayanımlı cam elde ettiklerini dile getiren Madenlioğlu, “ bu özellik, daha çok çelik yapılar ve petrol ile uğraşan sektörü yakından ilgilendiriyor” şeklinde konuştu. Ses ve gürültü problemlerinin artık  küçümsenmeyecek bir sorun haline geldiğini vurgulayan Madenlioğlu, özel ses yalıtımlı dekoratif duvar keçe kaplamalarını önerdiklerini aktardı. Bu kaplamanın bir artısının da ısı yalıtımı özelliği olduğunu kaydeden Madenlioğlu, “ses yutma katsayı değerleri ve antibakteriyel özelliği ile anaokulları, oteller, barlar, restoranlar, ve sinema salonlarında tercih ediliyor “ dedi.

 

 WHATSAPP
 İLETİŞİM FORMU