yandex

Santaş İzolasyon, yeni robotuyla kalitesini artırdı

Santaş İzolasyon, yeni robotuyla kalitesini artırdı
MERSİN - Mersin'de 2000 yılından bu yana su ve ısı izolasyonu üzerine faaliyet gösteren, 4 yıldan beri de tarımsal sulama sistemleri üzerine yoğunlaşan Santaş İzolasyon Sistemleri, bu yıl yaptığı robot yatırımı ile işçilik kalitesini artırdı.
 
2008'de Firestone, 2009'da ise Lineflex kauçuk membran sulama havuzlarının bayiliğini alarak bu ürünün uygulama ve satışını gerçekleştirmeye başlayan firmalarının gölet ve baraj tarzı projeler üzerinde çalıştığını ifade eden Santaş İzolasyon Sistemleri Sahibi Nurettin Madenlioğlu, "Ağırlıklı olarak kamu işlerine yoğunlaşmış durumdayız. Geçen yıl Adana, İskenderun ve Mersin Orman İşletme Müdürlüğü'ne yangın havuzları yaptık. Bu yıl da yine Adana Özel İdaresi'nin ihalelerine katılacağız" dedi.
 
EPDM Membrane'ın yurtdışında 36 yıldır kullanıldığına dikkat çeken Madenlioğlu, "Türkiye'de ise yeni yeni tanınmaya başladı. Yapılan testlerde ürünün kalitesinin görülmesi nedeniyle tercih ediliyor. Ürün 75 yıl ömre sahip. 25 yıl da firma garantisi var" diye konuştu.
 
Madenlioğlu, "2009'da DSİ tarafından Bursa'da 70 dönümlük  Şevketiye Göleti, Lineflex kauçuk membran ile kaplandı. Sorunsuz bir şekilde işlevini yapıyor.
 
Şu anda Niğde Altınhisar'da DSİ tarafından 2 milyon metreküplük yeni bir gölet inşası yapılıyor.Bu gölette de Lineflex kauçuk membran tercih edildi. Aynı şekilde Mersin'in Gülnar ilçesinde su tutmayan Bardat Göleti var. 
Yaklaşık 350 bin metrekarelik bir alanın kaplanması bekleniyor. Adana Bölge Müdürlüğü'ne gerekli numunelerimizi verdik ve sonucu bekliyoruz. Daha önce DSİ ile çalıştığımız, kalitemizi tanıttığımız için burada da şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum" açıklamasında bulundu.
 
Membran konusunda 4. yıldır çalıştıklarını anlatan Nurettin Madenlioğlu, "Bu dönemde membran yapıştırmada kullanılan 2 robot yatırımı yaptık. Artık membranı birleştirken robot kullanıyoruz. Böylece kaynak yüksek derecelerde yapılabiliyor ve ürünün tamamen birbirine yapışmasıyla işçilik hatalarının önüne geçiliyor.
 
İş hacmimizin artmasıyla birlikte 2 robot yeterli gelmemeye başladı. Yıl sonuna kadar 5 robot daha almayı planlıyoruz" dedi. İş hacimlerinin geçen yılın bu dönemine göre yaklaşık yüzde 300 arttığını vurgulayan Madenlioğlu, "Stoklu çalışmıyoruz. Fabrikanın Türkiye'de olması nedeniyle istediğimiz zaman ürünü temin edebiliyoruz. Kuzey Kıbrıs, Hatay, Adana, Ereğli, Niğde, Kahramanmaraş, Mersin ve kazaları ile çalışıyoruz. Bu yıl bayilik çalışmalarına hız vereceğiz. Önümüzdeki dönemde yurtdışı bayilikler vermeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
 
 WHATSAPP
 İLETİŞİM FORMU