bilgi@santasizolasyon.com.tr
0 324 321 21 38
SİZİ ARAYALIM
ANASAYFA
KURUMSAL
Basında Santaş
Misyonumuz
Vizyonumuz
Tescilli Markamız
ÜRÜNLER
İzolasyon & Yalıtım
Mantolama - Dış Cephe Kaplama
Geomembran
Geotekstil Keçe
Polietilen Ürünler
Şişme Su Depoları
Modüler Su Deposu
Fiber Su Deposu
GRP SU DEPOSU
Kompozit Su Deposu
Keçeli Drenaj Borusu
Prefabrik Evler
Hafif Çelik Yapılar
Hangar ve Ark Yapılar
GALERİ
uygulamalar
REFERANSLAR
BLOG
İLETİŞİM
BLOG
Anasayfa
BLOG
KATEGORİLER
Tarım
Yalıtım
Hayvancılık
Su
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye'deki Tatlı Su Kaynakları ve Su Depolarının Önemi
(366)
Yağmur Suyu Giriş Akış Düzenleyicisi
(359)
Hindistan Cevizi Yetiştiriciliği
(341)
Yaban Mersini Yetiştiriciliği
(336)
Cennet Hurması Yetiştiriciliği
(313)
Antep Fıstığı Yetiştiriciliği
(290)
Su İhtiyacı Hesabı
(284)
Börülce Yetiştiriciliği
(274)
Balkabağı Yetiştiriciliği
(252)
Taşkan Sifonu Nedir?
(246)
SON YAZILAR
Ejder Meyvesi Yetiştiriciliği
Ejder Meyvesi Yetiştiriciliği hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret ediniz.
Devamını Oku
Arpa Yetiştiriciliği
Arpa tek yıllık bir uzun gün bitkisidir. Fakat değişken gün uzunluklarına da uyabilir. Arpa, tahıllar arasında en çok üreyenlerdendir. Normal zamanda 5 – 8 kardeş verir.
Devamını Oku
Mantar Yetiştiriciliği
Kültür mantarı yetiştiriciliğinde mantarın yetişme yerleri açık ve kapalı üretim alanları olmak üzere ikiye ayrılır. Doğada tabii halde üreyen mantarların oluşması verim potansiyeli, direkt çevre koşullarına bağlı olduğundan ve bunların nasıl olacağının önceden kestirilememesi, bir tarımsal işletmen...
Devamını Oku
Marul Yetiştiriciliği
Marul tek yıllık serin iklim sebzesidir. Yetişme süresi 2-3 ay gibi kısa süreli olan salata ve marul tiplerinde açıkta ve örtü altında değişik mevsimlere uygun olarak ıslah edilmiş çeşitlerle arka arkaya yılın 12 ayı üretim yapmak mümkün olmuştur.
Devamını Oku
Sarımsak Yetiştiriciliği
Sarımsak Yetiştiriciliği hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret ediniz.
Devamını Oku
Pırasa Yetiştiriciliği
Ülkemizde kışlık sebzeler grubunda ilk sıralarda yer alan pırasa iki yıllık bir sebzedir. Birinci yıl yenilen uzun yapraklı gövde oluşur, ikinci yıl çiçek açar ve tohum bağlar. Pırasa esas itibari ile pişirilerek tüketilir.
Devamını Oku
Mercimek Yetiştiriciliği
Mercimek tek yıllık, çeşitlere ve çevre koşullarına bağlı olarak 15-75 cm arasında değişiklik gösteren yükseklikte, tek dallı bir gövdeye sahiptir.
Devamını Oku
Soğan Yetiştiriciliği
SOĞAN hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret ediniz.
Devamını Oku
Yer Fıstığı Yetiştiriciliği
Yerfıstığı tohumları içerdiği yağ, protein, karbonhidrat, vitaminler ve madensel maddeler ile insanlar ve hayvanların değerli bir besin kaynağıdır.
Devamını Oku
Turp Yetiştiriciliği
Turp Yetiştiriciliği hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret ediniz.
Devamını Oku
Tere Yetiştiriciliği
Tere Yetiştiriciliği hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret ediniz.
Devamını Oku
Havuç Yetiştiriciliği
Havuç Yetiştiriciliği hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret ediniz.
Devamını Oku
Greyfurt Yetiştiriciliği
Bu meyve üretimi çok az görülen, kış aylarında olgunlaşıp üretimi yapılan greyfurt lezzetinden kaynaklı tercih edilen bir meyve olduğunu söylememiz pek doğru olmaz. Fakat greyfurtun tesirini bilenler portakalı bırakıp greyfurt alıp yiyor.
Devamını Oku
Damla Sulama
Damlama Sulama hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret ediniz.
Devamını Oku
Sulama Yöntemleri
Sulama Yöntemleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret ediniz.
Devamını Oku
1
2
3
4
5
*
Kelimeyi girin ve 'Enter' tuşuna basın. Çıkmak için 'Esc' tuşuna basın.
SİZİ ARAYALIM
Güvenlik Kodu :
882198
WHATSAPP
İLETİŞİM FORMU