yandex

304 Kalite Paslanmaz Çelik

304 Kalite Paslanmaz Çelik

İçeriğinde %8- %10 Nikel, %17-%19 Krom bulunur.

Normal atmosferik koşullarda aktif korozyon dayanımı ve kolay şekillendirilebilir özellikte olan 304 kalite krom çelikler, asit içeren ve sıcak koşullarda, malzeme yüzeyinde kılcal çatlak ve çukurlar oluşabilir. 60°C’nin üzerine çıkan hava şartlarında ise gerilimden dolaylı yarık ve kopmalar oluşabilmektedir.

İçme sularının depolanmasında, 304 kalite çelik krom modüler depo üretiminde, katı ve sıvı gıdaların stoklanmasında ve üretiminde, yiyecek ve içecek ekipmanlarında, ev mutfak aletlerinde, cıvata ve somun gibi bağlantı elemanlarında oldukça yaygın kullanılmaktadır.

304 kalite paslanmaz çelik ile üretilen ürünler içeriğinde nikel bulunduğu için mıknatıs yapışmadığından basit bir görsel test ile diğerlerinden ayırt edilebilir.

304 Kalite Krom Paslanmaz Çelik Modüler Su Deposu

Herkes güvenli ve temiz bir içme suyuna erişim hakkına sahiptir. 304 kalite paslanmaz çelik, tava ve tencerelerde, mutfak lavabolarının emayelerinde, çaydanlıklarda sıklıkla kullanıldığından tercih edilen bir malzemedir. 304 kalite krom çelik modüler su depolarının da bu bağlamda güvenli içme sularını depolama için tasarlandığını düşünebilirsiniz.

Kullanım sularının depolanmasında, yangın anında müdahale için yangın suyu deposu ve yağmur sularının depolanmasında tercih edilen bir kübik modüler tanktır. Tarımsal amaçlı sulamalarda, büyükbaş ve küçükbaş hayvan besi çiftliklerinde kullanım ve içme suyu olarak 304 kalite krom modüler su depoları kullanılmaktadır.

Eviniz, bahçeniz, çiftliğiniz veya çok nüfuslu siteniz için kullanım için bir yağmur suyu tankına ihtiyacınız varsa, Santaş modüler su depoları satış yetkilisinden paslanmaz çelik tanklar hakkında destek isteyebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza özel tonajlardaki fiyat avantajlarımızla 304 kalite paslanmaz çelik krom modüler su depolarına sahip olmak için lütfen Santaş modüler su tankı satış yetkilisine danışınız.

Paslanmaz Çelik 304 Kalite Krom Modüler Depo Fiyatları

Krom modüler su depoları, 304 kalite paslanmaz sacların soğuk pres yöntemiyle şekillendirilmesi yöntemiyle üretildiğinden dolayı sac fiyatlarına bağlı olarak sürekli değişmektedir. Bunun yanında fiyatı etkileyen ana faktörlerden biri ise kullanılan civata, pul ve somunlardır. 304 kalite krom modüler su depolarımızda, bağlantı elemanlarımız da aynı şekilde 304 kalite kromdur. Bu bağlantı elemanlarının galvaniz olması fiyatları düşürmektedir ancak bu noktalardan paslanma başlayarak depoya yayılmasına neden olduğundan dolayı buna engel olmak amacıyla kaliteden ödün verilmemektedir.

Modüler su deposu kurulumu esnasında sızdırmazlık elemanı olarak kullanılan ara conta EPDM membran olmalıdır. EPDM Euro döviz kuru ile satın alınan günlük Türk Lirasına çevrilen bir malzeme olduğundan fiyatı dolaylı olarak etkilemektedir. Hafif sismik hareketliliklerden doğabilecek sızdırma olasılıkları için EPDM ya da poliüretan mastikler kullanılmaktadır. Yine bu sosis mastikler de döviz kuru ile fiyatlandırılıp günlük Türk Lirası karşılığı bulunarak hesaplanmaktadır.

Modüler su depoları, kurulum yerlerine paletlenip paketlenerek sevk edilir. Bu durum da nakliye maliyetlerinin hesaplanmasına ihtiyaç duyulmasına neden olmaktadır.

304 kalite paslanmaz çelik krom modüler su depolarının fiyatını etkileyen bir diğer husus da kaliteli işçiliktir. Teknik personeller tarafından kurulmayan prizmatik modüler su depolarında, tekrar tekrar ekip yönlendirilmesi gerekebilir. Bu tür durumlar çatı ya da bodrum katların su basmasına neden olduğundan müşteri açısından olumsuz şartlar oluşturabilir. Teknik personel yetiştirmenin zor olduğu dönem şartlarında işçilik de fiyatlandırma için oldukça önemli bir faktördür.



 WHATSAPP
 İLETİŞİM FORMU