yandex

316 Kalite Paslanmaz Çelik

316 Kalite Paslanmaz Çelik

İçeriğinde %10-13 Nikel, %16,5-%18,5 Krom ve ilaveten %1,85-%2,5 Molibden elementi içerir. Bu ilave içerik sayesinde oksidasyon ve korozyon ortam şartlarına karşı, klorür içerikli ortamlara karşı, asitli ortamlara ve yüksek sıcaklıklara karşı daha dirençlidir.

316 kalite paslanmaz çelik ile üretilen ürünler içeriğinde nikel bulunduğu için mıknatıs yapışmadığından basit bir görsel test ile diğerlerinden ayırt edilebilir.

Tüm fiziksel ve kimyasal dayanımları 304 kalite çelikten çok daha üstündür. Yine korozyon ve oksidasyon dirençleri 304 den üstün özelliktedir.

316 Kalite Paslanmaz Çelik Kullanım Alanları

Kuru ve sıvı gıdaların stoklanması ve üretiminde, 316 kalite çelik krom modüler depo üretiminde, ilaç, tıbbi cihaz kimya, boya ve petrokimya endüstrisinde, bohler kazanlarında, maden şantiyelerinde, tekne ve gemi sektöründe, cıvata, pul, somun ve yay imalatlarında kullanılır.

316 Kalite Paslanmaz Çelik Krom Modüler Su Deposu

Modüler su depoları içerisindeki dış ortam şartlarından en geç etkilenen, mukavemet değerleri en yüksek ve en uzun ömürlü olan modüler su deposu çeşidimizdir. Mükemmel yüzeyi sayesinde bakteri oluşumuna engel olan 316 kalite paslanmaz çelik krom modüler su depoları en temiz ve güvenli içilebilir su imkanını size sağlayan prizmatik bir depolama sistemidir.

Başta içme suyu depolamada kullanılan 316 kalite krom modüler su depolarımızı kullanım suyu depolamada, yangın suyu depolamada ve yağmur suyu deposu olarak kullanabilirsiniz. Tarımda sulama ve hayvancılık sistemlerinde yıkama suyu ve içme suyu deposu olarak entegre edilebilir.

Kaliteyi en ekonomik şartlarda sunan firmamızdan 316 kalite paslanmaz çelik krom modüler su depolarına sahip olmak için lütfen Santaş modüler su tankı satış yetkilisine danışınız.

Paslanmaz Çelik 316 Kalite Krom Modüler Depo Fiyatları

Krom modüler su depolarımız, 316 kalite paslanmaz sacların soğuk pres ile kalıplarımıza uygun biçimde şekil verilerek imal edildiğinden doğrudan anlık sac fiyatlarına bağlı olarak sürekli değişmektedir. Bunun yanında fiyatı etkileyen bir diğer faktör ise kullanılan civata, pul ve somunlardır. 304 kalite krom modüler su depolarımızda, bağlantı elemanlarımız da aynı şekilde 316 kalite kromdur. Bu nedenle bağlantı elemanlarının elektro galvaniz, sıcak daldırma galvaniz ya da 304 kalite olmaması fiyatı doğrudan etkilemektedir.

316 kalite krom çelik modüler su depolarının fiyatını etkileyen bir faktör ise yapılan işçiliktir. Teknik personel kullanılmaya prizmatik su depolarında çeşitli sorunlar ile karşılaşılabilir. Bu nedenle firmamız işinde uzman modüler su deposu kurulum ekipleri ile hizmet vermektedir.

Birleştirme ve su yalıtım elemanı olarak kullanılan EPDM membran contaları ve EPDM mastik ya da poliüretan mastikler yan giderler olarak hesaplanmalıdır.

Modüler su depolarının en önemli avantajlarından birisi az yer kaplaması sayesinde montaj yerine modüller halde sevk edilebilmesidir. Fakat günümüzdeki en büyük sorunlardan biri haline gelen petrol fiyatlarının artışı nakliye maliyetlerinin de artmasına neden olmaktadır. Bu durum da 316 kalite paslanmaz çelik krom modüler su depolarının kurulum ve montaj dahil fiyatlarına yansımaktadır.



 WHATSAPP
 İLETİŞİM FORMU