bilgi@santasizolasyon.com.tr
0 324 321 21 38
SİZİ ARAYALIM
ANASAYFA
KURUMSAL
Basında Santaş
Misyonumuz
Vizyonumuz
Tescilli Markamız
Banka Hesap Bilgilerimiz
ÜRÜNLER
İzolasyon & Yalıtım
Mantolama - Dış Cephe Kaplama
Geomembran
Geotekstil Keçe
Polietilen Ürünler
Şişme Su Depoları
Modüler Su Deposu
Fiber Su Deposu
GRP SU DEPOSU
Kompozit Su Deposu
Keçeli Drenaj Borusu
Prefabrik Evler
Hafif Çelik Yapılar
Hangar ve Ark Yapılar
GALERİ
uygulamalar
REFERANSLAR
BLOG
İLETİŞİM
BLOG
Anasayfa
BLOG
KATEGORİLER
Tarım
Yalıtım
Hayvancılık
Su
EN ÇOK OKUNANLAR
Yağmur Suyu Giriş Akış Düzenleyicisi
(142)
Cennet Hurması Yetiştiriciliği
(131)
Börülce Yetiştiriciliği
(123)
Su Kaynaklarının Tükenmesi
(114)
Taşkan Sifonu Nedir?
(103)
Antep Fıstığı Yetiştiriciliği
(102)
Hindistan Cevizi Yetiştiriciliği
(94)
Yaban Mersini Yetiştiriciliği
(92)
Bezelye Yetiştiriciliği
(86)
Sulama Yöntemleri
(79)
SON YAZILAR
Yağmur Suyu Giriş Akış Düzenleyicisi
Gövde Malzemesi yüksek yoğunluklu polietilen (HDPE) ürünledir. Filtrelenen suyun içinde zamanla dibe çöken tortuların çökelti ile birlikte çalkalanmasını önleyen ve suyun oksijeninin artmasını sağlayan suyu yumuşatarak akışı yavaşlatan bir üründür.
Devamını Oku
Taşkan Sifonu Nedir?
Genel gövde yapısı yüksek Yoğunluklu Polietilen (HDPE) hammaddeden imal edilen ürünler su ve atmosferik ortamlardan etkilenmezler.
Devamını Oku
Yüzey Emiş Filtresi Nedir?
Filtresinin polietilen muhafazalı paslanmaz çelik, yüzen topunun ve bağlantı parçalarının polietilen emici hortumunun PVC ve kelepçesi paslanmaz çelik olan bir sistemden oluşmaktadır.
Devamını Oku
Börülce Yetiştiriciliği
Börülce yarı nemli koşullara çok iyi uyum sağlamış bir sıcak iklim sebzesidir. Gelişme döneminde yüksek sıcaklık isteyen bit bitkidir. İlkbahar ve sonbahar donlarına karşı hassastır.
Devamını Oku
Bezelye Yetiştiriciliği
Bezelye sadece insan tüketmesi açısından değil, dolaylı olarak tarım ve hayvancılık kollarında da kendine has bir yeri bulunmaktadır. Bezelye baklagiller grubuna dahil olan bir bitki olduğu için köklerinde nodül ismi verilen yumrucuklar mevcuttur.
Devamını Oku
Barbunya Yetiştiriciliği
Barbunya yetiştiriciliği, uygun iklim koşullarında yapılması ile beraber bol verimli sonuçlar elde edilen baklagiller arasında yer alır. Barbunya yetiştiriciliği için uygun koşulların yanı sıra dikkat edilmesi gereken önemli hususlar ile beraber daha kaliteli verim alınması sağlanır.
Devamını Oku
Frenk Üzümü Yetiştiriciliği
Frenk üzümü yetiştirciliğinde çok sıcak, kurak ve sisli yerlerin dışındaki bölgeler, iklim türleri bakımından sıkıntı çıkarmamaktadır .Soğuklara dayanımı diğer üzümsü meyvelere oranla daha fazladır.
Devamını Oku
Antep Fıstığı Yetiştiriciliği
Antep fıstığı şekil budaması, reçineli olan bu ağaçlar aşırı dal kesiminden hoşlanmazlar. Budamanın fidan zamanında iken başlaması gelecek zamanlarda olgunlaşmış ağaçtaki büyük dalların kesilmesini önlemek içindir.
Devamını Oku
Cennet Hurması Yetiştiriciliği
Cennet meyvesi ,halk tarafından benimsenmiş diğer adıyla Trabzon hurması ağaçlarının iyice büyüyüp ve yeterli olgunlukta ürün verebilmeleri için topraktan yeterli miktarda su alması gerekir.
Devamını Oku
Gilaburu Yetiştiriciliği
Çok eski zamanlardan beri bu bitkiye farklı kültürlerce farklı adlar takılmıştır.Mesela Selçuklular ve Osmanlılar zamanında bu bitkiye, çiçeklenme dönemindeki güzelliğinden etkilenip ‘Gül Ebru’ adı verilmiş ve bu isim daha sonra değişime uğrayarak girabolu, gileburu, gilebolu, gilaburu, gilaboru, g...
Devamını Oku
Fasulye Yetiştiriciliği
FASULYE
Devamını Oku
Bergamot Yetiştiriciliği
Anavatanı Batı Hindistandır. Bergamot armut şeklinde, ekşi tadı olan bir meyvedir. Ağaç boyu yaklaşık 4 metreye ulaşabilmektedir. Ağaç orta büyüklükte dikensiz ve enli bir tac yapısına sahiptir.
Devamını Oku
Bakla Yetiştiriciliği
Baklanın bilimsel şekilde ayırımı şu şekildedir. Alem Plantae, Sınıf Magnoliopsida, Takım Fabales, Familya Fabaceae, Cins Vicia, Tür Vicia faba.
Devamını Oku
Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği
Sığırcılık tarıma elverişsiz yerlerde yapılmalı; drenajı zor, düz arazilere ise yapılmamalıdır. Su taşkınlarının önlemesi, hayvanların sıcak havalarda serin kalması ve yemlerin ıslanmasını önlediği için çiftlik, yüksekte seçilmelidir.
Devamını Oku
Bamya Yetiştiriciliği
Bamya üreticiliği tarlalarda küçük arklar oluşturularak tohumlar ekilmesi yöntemiyle yapılmaktadır. Düşük bir oran da olsa tüplü üretimde yapıldığı da görülmektedir. Aynı zaman da işlem görmemiş toprağa tohum ekimi yapılabilir.
Devamını Oku
Su Ürünleri Yetiştiriciliği
Bir alabalık üretim tesisi kurmak için 100 lt/sn su debisi gerekmektedir. Daha az su miktarına sahip olan bir kaynakta alabalık üretimi istenirse ısınma sorunu yaşanabilir.
Devamını Oku
1
2
3
4
5
Kelimeyi girin ve 'Enter' tuşuna basın. Çıkmak için 'Esc' tuşuna basın.
SİZİ ARAYALIM
Güvenlik Kodu :
293877
WHATSAPP
İLETİŞİM FORMU